söndag 24 november 2013

Förr eller senare

Å, min stackars blogg som är så bortglömd. Men jag tror faktiskt att det snart ska bli lite fart här igen.

Som en del trogna fans kanske redan vet (och otrogna också för den delen) genom Facebook eller andra kanaler, så kommer "den berömda filmen" ut på DVD nu i dagarna. Ett bildbevis på detta kommer här...


Eller ja, bevis och bevis... Det bevisar väl inget. Jag kan ju ha gjort det där DVD-omslaget bara för att kunna ta en bild och luras. Men varför skulle jag göra det? Och det är sant i alla fall.


Vill man köpa den här filmen så kan man gå tillväga på flera olika sätt. Man kan börja med att kolla på Prisjakt var filmen finns. Det är en utmärkt början.

När man har gjort det så kan man ta en promenad i skogen eller naturen och fundera över något vetenskapligt problem, så man gör lite nytta också. Man ska inte bara roa sig.

Sedan är man förmodligen hungrig. Det blir man om man funderar på djupa grejer. Då kan man gå hem och steka några köttbullar som man äter med mycket vaniljsås till. Det passar inte alls ihop, men om man inte har något annat hemma och man är för snål för att gå till affären och köpa något annat...

Efter maten sätter man sig och läser en bok på något språk som man inte förstår. Fördelen med det är att man själv kan hitta på vad boken handlar om. Nackdelen är att man inte kan skylla på någon annan om man tycker att boken är tråkig. Men då kan man åtminstone varna andra för att läsa samma bok.

Och så där kan man hålla på med den ena aktiviteten efter den andra. En del tror att det är det som livet går ut på, men så enkelt är det naturligtvis inte.